Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اولین جلسه رسمی هیات امنای مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی اساسنامه این مرکز به امضای رییس دانشگاه صنعتی شریف و رییس کل گمرک ایران رسید و رییس هیات امنا، نایب رییس و رییس انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، در جلسه صبح امروز با حضور روسای گمرک ایران و دانشگاه صنعتی شریف، هیئت امنای مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی تشکیل جلسه داد و پس از امضای اساسنامه، دکتر مهدی میر اشرفی به عنوان رئیس هیئت امنا، دکترمحمد رضا موحدی نایب رئیس هیئت امنا و دکتر محمد وصال به عنوان رئیس این مرکز انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه دکتر محمود فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در خصوص پیشینه همکاری دانشگاه و گمرک و نقش موثر گمرک در اقتصاد کشور صحبت کرد. در ادامه دکتر مهدی میراشرفی، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران به اقدامات انجام شده در حوزه‌های فناوری و نوآوری در گمرک اشاره کرد و با شرح هفت تاکید سازمان جهانی گمرک برای پیشرفت سامانه‌های گمرکی، اقدامات انجام شده در این زمینه را تشریح کرد.

میراشرفی استفاده حداکثری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها برای جلوگیری از توقف‌های مزاحم در فرآیند گمرکی را اصلی‌ترین نکته خواند و افزود: فرآیندهای موجود در گمرک باید به سمت غیر ملموس بودن و غیر مزاحم بودن حرکت کند.

بر اساس این گزارش این مرکز، با ۲ هدف آموزش های تخصصی گمرک، پژوهش، مطالعه و تامین نیازهای فن آورانه گمرک کشور با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف و گمرک ایران راه اندازی شده است که از ۸ عضو هیئت امنای این مرکز ۴ عضو ازگمرک و ۴ عضواز دانشگاه صنعتی شریف هستند.

این گزارش حاکیست است مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی در راستای مطالعه و اجرای آخرین دستاوردهای نوین گمرکی درجهان به ویژه سازمان جهانی گمرک شکل گرفته است و برای بهینه سازی و اجرای این اقدامات به عنوان مرجع ملی امور گمرکی و امور یکپارچه مرزی برای همه دستگاهها ایفای نقش خواهد کرد.

گفتنی است، در اولین جلسه هیئت امنای مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی دکتر عبدالرضا سلیمانی، مدیر کل مرکز آموزش تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک، دکترمسعود نیلی رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیئت امنای مرکز، دکتر جعفر حبیبی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیئت مدیره مرکز، دکتر حسین مختاری رئیس ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف، دکتر حداد کشاورز معاون پژوهشی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و مهندس حسین شاهرخی سرپرست توسعه بازار دانشگاه صنعتی شریف بعنوان دبیر جلسه، حضور داشتند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: گمرکات گمرک انتصاب مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی دانشگاه صنعتی شریف امنای مرکز گمرک ایران هیئت امنای عضو هیئت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۳۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمد باقر قهرمانی و حجت الاسلام و المسلمین حسین رحیم‌زاده ده نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی هستند که قرار است آثار منتخب آنرا تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:


پوران درخشنده:
فیلمساز، نویسنده، تهیه کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال ۱۳۶۵ فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صدا و سیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:
فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال ۱۳۴۰ است. وی کار فیلمنامه نویسی در سینما را از سال ۱۳۶۸ با «پاتال و آرزو‌های کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

محمود اربابی:
مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:
متولد تبریز در سال ۱۳۳۳ است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال ۱۳۵۲ آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:
متولد آذر ۱۳۴۵ در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال ۱۳۶۳ شروع کرد و تا کنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:
فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجرا‌های قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کار‌های او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:
وی متولد تهران سال ۱۳۳۷ است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌است.

مصطفی رستگاری:
متولد ۱۳۵۷ تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تن‌ها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:
او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است. عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنر‌های نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:
تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صدا و سیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت الاسلام حسین رحیم زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعداد‌های فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیرو‌های خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد