Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با شماره پرواز ۷۵۲ با ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پرواز که در ساعت ۶ و ۱۲ دقیقه صبح چهارشنبه ۱۸ دی ماه از فرودگاه امام خمینی(ره) به مقصد کی‌یف پرواز خود را آغاز کرد پس از ۶ دقیقه پس از قطع ارتباط با بخش کنترل ترافیک در ساعت ۶ و ۱۸ دقیقه صبح در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد و همه سرنشیان آن جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این هواپیما ۵۲ جوان دانش آموخته دانشگاه های کشور بودند. حمیدرضا ستاره کوکب، مهدی اسحاقیان، پونه گرجی، ایمان آقا بالی، آرش پورضرابی، محمد الیاسی، فائزه فلسفی، میلاد قاسمی آریایی، الناز نبیی، ‌ محمد امین بیروتی، مریم ملک، زهرا حسنی سعدی، امیر اشرفی حبیب آبادی، محمد صالحه، غزل نوریان و منصور اثنی عشری ۱۶ دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف بودند که در حادثه هواپیمای اوکراین جان باختند.

در مراسمی که روز سه شنبه یکم بهمن ماه در دانشگاه شریف برگزار شد، پدر شهیده ملک به شفاف نبودن دلایل این حادثه اعتراض کرد و از مسوولان خواست که همه دلایل سقوط هواپیما را بدون هیچ گونه ملاحظه‌ای به مردم اعلام کنند.

وی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: باید امید در دل جامعه ایجاد شود. ما وطن خود را دوست داریم و آن را می خواهیم. باید وطن ما در صلح و آرامش باشد. البته اگر عده‌ای بخواهند تشنج ایجاد کنند که نمی‌شود. خداوند وطن ما را از جنگ، از آشوب، از قحطی، از دروغ و از خشکسالی حفظ کند.

واکنش صادقی به فریادهای پدر یکی از جان‌باختگان سقوط هواپیمای اوکراینی | پدر داغدار چه گفت؟

ملک افزود: امیدوارم خدا ما را آخرین پدر و مادرهایی قرار دهد که به این شکل داغ اولاد می‌بینیم. خداوند جوانان مملکت ما را در آرامش قرار دهد و بعد از این هیچ خانواده و هیچ پدر و مادری بچه‌های خود را از دست ندهند و دغدغه از دست دادن آنها را هم نداشته باشد.

وی در پاسخ به این سوال که چه خواسته‌ای از مسوولان دارید،‌ اظهار داشت: هیچ کس از مجازات مسببین این اتفاق حرف نزد. هیچ کس خواستار این نبود که مسببین مجازات شوند. گل‌های ما پر پر شدند. گل‌های ممکلت پر پر شدند. اگر مسببین این اتفاق مجازات نشوند، هر روز مملکت با اینگونه حوادث و داغ ها مواجه می شود. در قرآن هم مجازات وجود دارد. خداوند مجازات را در کنار تشویق برای نظم جامعه قرار داده است. باید مجازات هم وجود داشته باشد تا دیگر چنین حوادثی رخ ندهد. چه کسی فرزند مرا بر می‌گرداند. چه کسی آرزوهای پر پر شده من را برمی گرداند.

ملک در پاسخ به این سوال که آیا مسوولان برای دلداری به منزل شما آمده اند،‌ گفت: بله مسوولان می آیند ولی چه دردی را دوا می کند. 

وی ادامه داد: مسوولان دانشگاه شریف نیز به همراه تعدادی از اساتید محبت کردند و به منزل ما آمدند و ابراز لطف کردند. ولی معرفی مسببان که دست دکتر فتوحی (رییس دانشگاه شریف) نیست. مقامات دیگری هستند که باید این کار را انجام دهند. 

اعطای بورسیه تحصیلی به نام جانباختگان شریف 

پدر شهیده ملک در پاسخ به این سوال که قرار است دانشگاه بورسیه تحصیلی به اسم فرزندان شما و سایر عزیزان از دست رفته، اعطا کند. این موضوع چقدر در حفظ یاد آنها اثر دارد،‌ گفت: این برنامه‌ها ضرورت دارد. اینکه به هر نوعی یاد و خاطره این بچه‌های بی گناه در خاطر مردم باقی بماند،‌ ضروری است. این موضوع باید در تاریخ باقی بماند

وی همچنین در مورد اینکه آیا از دانشگاه خارج از کشور که فرزند شما در آنجا تحصیل می کرد،‌ برای ابراز همدردی با شما تماس گرفته شده است،‌ یا از شما برای حضور در مراسم یادبود دعوت کرده اند، گفت: ما هنوز اطلاعی در این باره نداریم. پیش از این محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهوری با حضور در منزل خانواده شهیده مریم ملک، به نمایندگی از رییس جمهوری با خانواده این جانباخته سانحه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین دیدار کرده بود.

کد خبر 480009 برچسب‌ها سقوط هواپیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سقوط هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!

بارداری زنان هر قدر در سنین بالاتری اتفاق بیفتد ریسک بروز اختلالات ژنتیکی را در فرزندان بالاتر می‌برد و مادران باردار بالای ۳۵ سال نیازمند مراقبت‌های ویژه‌تری هستند.

به گزارش ایسنا؛ آرمان امروز گزارش داد، کاهش آمار ازدواج در ایران، نشان از یک آسیب چند بُعدی دارد و می توان بالا رفتن سن فرزندآوری در میان زنان و مردان را یک تهدید برای آینده ایران تلقی کرد. زمانی این موضوع تایید می شود که براساس آمارها و طبق اعلام ایرانا، میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری در سال ۱۴۰۲، برابر ۳۲.۱ سال برای پدران و ۲۷.۳ سال برای مادران بوده است. البته این نوک کوه یخ و آمار رسمی است در شرایطی که آمارهای غیر رسمی و آنچه که در جامعه شهری از جمله تهران شاهد آن هستیم و در میان اطرافیان هم دیده می شود، بسیاری از زنان در سن ۳۰ سالگی و مردان در سن به طور میانگین ۳۷ تا حدود ۴۰ سالگی هم تمایلی به فرزندآوری ندارند. همان طور که در این آمار هم آمده است در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴ سال است. بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری، در بین استان‌ها مربوط به استان تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

بارداری زنان هر قدر در سنین بالاتری اتفاق بیفتد ریسک بروز اختلالات ژنتیکی را در فرزندان بالاتر می‌برد و مادران باردار بالای ۳۵ سال نیازمند مراقبت‌های ویژه‌تری هستند. این، اما تنها یک روی سکه تأخیر در ازدواج و باروری است و از دست دادن امکان داشتن فرزندان بیشتر با افزایش سن نخستین بارداری زنان بعد از ازدواج موضوع دیگری است که در نهایت روی رشد جمعیت کشور تأثیری منفی بر جای خواهد گذاشت و موجب افزایش خانواده‌های تک فرزند می‌شود.

چندی پیش  در گزارشی آمد: «اصولا هر مرد ایرانی در زندگی دوست دارد پدری را تجربه کند. البته این برای هر فرهنگ، اقلیم و نظام سیاسی که مرد در آن رشد پیدا کرده است، صادق است. مثلا در آمریکا حدود ۸۷درصد از مردان آمریکایی علاقه‌مند هستند، پدری را تجربه کنند. در کشورهای اروپایی مثل آلمان حدود ۷۵درصد، در بلژیک حدود ۸۴درصد در سوئد حدود ۷۲درصد از مردان تمایل به فررزندآوری دارند. مردهای ایرانی بسیار فرزندخواه هستند و بسیار دوست دارند که پدر شدن را تجربه کنند. میزان فرزندخواهی مردان ایرانی از بسیاری از کشورها بیشتر است. درباره تعداد فرزندان نیز مردان ایرانی تمایل دارند که بیش از سه فرزند داشته باشند. این آمار بی‌نظیر است. یعنی از هر ۱۰مرد ایرانی شش مرد علاقه‌مند است که بیش از سه فرزند داشته باشند.»

گسست نسلی، مهمترین پیامد افزایش سن فرزندآوری

اما در ادامه به سراغ رسول قبادی؛ جمعیت‌شناس و جامعه شناس رفتیم. وی در این رابطه می گوید: «بس بودن فرزندان»، «نداشتن درآمد کافی»، «نبود مسکن مناسب» و «نگرانی از تأمین آینده فرزندان» چهار دلیل برجسته برای گرایش نداشتن به فرزندآوری است؛ این نتایج همسو با نتایج پیمایش کشوری زندگی خانوادگی در ایران است که بر پایه آن «نگرانی از آینده فرزندان»، «سخت بودن تربیت فرزندان» و «ناتوانی از تأمین هزینه‌های فرزندآوری» برجسته‌ترین عوامل ذکرشده به‌عنوان محدودیت‌ها و بازدارنده‌های فرزنددار شدن هستند.

وی در ادامه به عامل غیرمستقیمی در افزایش سن مادری که تأثیر چشم‌گیر داشته است، اشاره می گوید و می افزاید: افزایش سن مادری پیامدهای اجتماعی و فرهنگی نیز در پی دارد؛ به این معنا که با افزایش فاصله میان پدر و مادر و فرزند، پیوند میان‌نسلی میان آن‌ها به‌درستی برقرار نمی‌شود؛ این موضوع علاوه بر دشوار کردن مسیر تربیت، زمینه‌ساز پدیدار شدن ناسازگاری میان فرزندان و پدر و مادر می‌شود!. زمانی سخت‌تر می‌شود که بدانیم در دو دهه گذشته میانگین زمان گفتگو میان اعضای خانواده از ۲ ساعت به ۲۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است(!) به این معنا که ظرفیت تبدیل اختلافات خانوادگی با برخورد مناسب به عامل رشد افراد خانواده، دچار سستی شده است.

وی در پایان می افزاید: دو گونه راه‌حل را در این زمینه پیشنهاد کرد؛ گونه نخست راه‌کارها بر پایه‌ از میان بردن موانع و کاهش فاصله نسلی میان پدرومادر و فرزندان است؛ در سوی دیگر و بر پایه گونه دوم، راه‌کارها باید در راستای تقویت آموزش زوجین و توانمندسازی آن‌ها در فرزندآوری و تقویت گفتگو میان اعضای خانواده باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین/منطقه دونباس اوکراین به زودی سقوط می کند
  • فریاد خوان کوادرادو در جشن قهرمانی اینتر: هرکس نَپرد، یوونتوسی است! + فیلم
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟