Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-30@04:20:20 GMT

محمد شریف زاده چگونه در دولت یازدهم اوج گرفت؟

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۰۸۹۷

محمد شریف زاده چگونه در دولت یازدهم اوج گرفت؟

گروه سیاسی: محمدشریف ملک‌زاده (زاده شهرستان زابل استان سیستان و بلوچستان)، دارای مدرک دکترای مدیریت و دانشیار دانشگاه، مشاور آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی در امور اجرایی قوه قضاییه و تا پایان دولت محمود احمدی‌نژاد رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود.

وی در حال حاضر عضو هیئت امنا و معاون امور علمی دانشگاه عدالت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیشتر عهده دار مناصب دولتی مختلفی نیز بوده است. از آن جمله می‌توان به پست‌هایی چون مشاورت رئیس جمهور، مشاورت وزیر امور خارجه، دستیاری ویژه وزیر امورخارجه، معاونت اداری و مالی وزارت امور خارجه، دبیرکل امور ایرانیان خارج از کشور و ... نیز اشاره داشت.

ملك‌زاده که از سوي علي‌اكبر صالحي وزير امور خارجه به سمت معاونت مالي و اداري اين وزارت‌خانه منصوب شد و اين انتصاب واكنش نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي را برانگیخت و تا آنجا پیش رفت که وزير امور خارجه را در آستانه استيضاح قرار داد. این در حالی بود که وزارت اطلاعات نيز طي نامه‌اي به وزير امور خارجه صلاحيت ملك‌زاده براي تصدي مسئوليت جديد را رد كرد. این تقابل میان مجلس و دولت با استعفای ملک زاده و پذیرش آن از سوی صالحی پایان یافت .

"الف" در گزارشی که 14 دی ماه 89 منتشر کرده بود سیر ارتقاء ملک را چنین بیان می کند که ؛ آقای ملک زاده قبل از آمدن به تهران، در مشهد ساکن بود و با ارتباطاتی که فراهم ساخت در سفرهای آیت الله هاشمی شاهرودی، رئیس وقت قوه قضاییه ، سعی می کرد رانندگی و همراهی ایشان را از دست ندهد. همصحبتی با آیت الله شاهرودی راهی شد برای امکان ارتباط با مقامات قضایی و رسیدن به مدیرکلی در این قوه. از ملک زاده در این دوران به عنوان مشاور قوه قضاییه نامبرده می شد.

پس از آن وی در دانشگاه آزاد اسلامی مشاور جاسبی و همچنین رییس مرکز اطلاع رسانی دانشگاه آزاد را عهده دار شد. ملک زاده در این دوران دکترای خود را نیز دریافت کرد. پاسخ های ملک زاده به منتقدان مدیریت دانشگاه آزاد که با امضای "مشاور رياست عاليه و رئيس مرکز اطلاع رساني" امضا می شد، از یادگارهای وی در آن دوران است.

پس از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات سال 84 ، ملک زاده با نزدیک شدن به مشایی، به معاونت رییس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی رسید. سابقه و نهاد آشنایی ملک زاده با مشایی نامشخص است. معاونت ملک زاده در دولت اول احمدی نژاد که مشایی رییس سازمان میراث بود ادامه داشت. با انتقال مشایی به دفتر احمدی نژاد در دولت دوم، راه برای ارتقاء ملک زاده، بازتر شد. اواخر تابستان هشتاد و هشت، مشایی در مقام جانشین رییس جمهور در ریاست شورای عالی ایرانیان، برای معاون سابق خود حکم دبیری این شورا را امضا کرد. موازی کاری های شورای مذکور با وزارت خارجه و برخی اقدامات مشکوک دیگر، اعتراضات نمایندگان، وزیر خارجه و در نهایت مقامات عالی نظام را به همراه داشت که در نهایت به تصویب طرح تحقیق و تفحص این شورا از یک طرف و حذف متاخر متکی از وزارت خارجه از طرف دیگر انجامید.

در مراتب کسب مقام و منصب ، وی همچنین به عضویت و ریاست هیات مدیره "ایرانول " نیز نائل آمد ، اما بالاخره این صعود بی توقف او در روز 2 تیرماه 90 پس از احضار و تفهیم اتهام به زندانی شدنش انجامید . حدود سه ماه بعد و در روز 21 شهریور عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی استان تهران، در جمع خبرنگاران از آزادی ملک زاده با "قرار وثیقه" خبر داد اما گفت که "رسیدگی به پرونده وی همچنان ادامه دارد. ملک زاده که در دولتهای مختلف با سلایق گوناگون توانسته است همچنان خود را در پیش چشم صاحبان قدرت عزیز نگاه دارد.

ماجرای ملک زاده و عفو رهبری چه بود؟

جریان انحرافی همواره مدعی است، مدعیه بی گناهی ومدعیه خدمت به مردم.حتی باز شدن پای اعضای این جریان به محکمه قضایی وبازداشت آنها نیز چیزی از ادعای آنها کم نمی کند.

این جریان که مدتی است با سوء استفاده های اقتصادی و دست یابی به منابع ثروت سعی دارد به هدف خود که رسیدن به کرسی های قدرت است، برسد که البته تا کنون در این راه ناکام مانده است، همواره سعی دارد با فرافکنی درپیشگاه افکار عمومی مظلوم نمایی کند.

البته این روزها جریان انحرافی و اعضا و سرانش چندان در رسانه ها ظاهرنمی شوند و سیاست سکوت پیشه کرده اند تا شاید جو عمومی نسبت به آنها کمی آرام شود.

در تازه ترین اخبار مربوط به جریان انحرافی اما، در حالی که انتصاب محمدشریف ملک زاده به سمت معاونت رئیس جمهور خبر ساز شده بود، دادستان تهران در خبری اعلام کرد: "پرونده ملک زاده با صدور كيفرخواست در آستانه ارسال به دادگاه بود كه به دليل ارسال نامه و گزارشاتي به مقام معظم رهبري، اين شخص مورد رافت نظام و عفو رهبري قرار گرفت."

حالا اما رسانه های نزدیک به جریان انحرافی به جای اینکه از این اظهارات دادستان تهران خوشحال باشند، اعلام کرده اند که وی از پایه بیگناه بوده وخبر دادستان درباره عفو رهبری حقیقت ندارد.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور با تکذیب اظهارات دادستان تهران مبنی بر عفوملک زاده از سوی رهبر انقلاب، گفته که ملک زاده را در مرحله قبل ازدادگاه بی گناه تشخیص دادند و بدین ترتیب منع تعقیب وی صادر شده است براین اساس کاربرد عفو برای وی معنا پیدا نمی کند.

محمد جعفر بهداد معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در یادداشتی در روزنامه ایران آورده است : "محمد شریف ملک زاده از جمله افرادی بود که در مسیراجرای پروژه برخورد با احمدی نژاد مورد برخورد قرار گرفت ، اما به رغم

همه این تلاشها افراد متقی و مستقل رسیدگی کننده به پرونده در مرحله قبل از دادگاه وی را بی گناه تشخیص دادند و بدین ترتیب منع تعقیب آقای ملک زاده صادر شد.

با این وصف ادعای برخی محافل رسانه ای مبنی بر عفو نامبرده فقط نشانه بی اطلاعی نسبت به مسائل حقوقی است زیرا عفو صرفا پس از محکومیت معنا پیدامی کند حال آنکه متهم این پرونده حکم محکومیتی نگرفته است و اصولاکیفرخواستی علیه او صادر نشده است."

گفتنی است، پس از پیروزی محمود احمدی نژاد در انتخابات سال ۸۴ ، ملک زاده با نزدیک شدن به مشایی، به معاونت رییس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی رسید.

سابقه و نهاد آشنایی ملک زاده با مشایی نامشخص است. معاونت ملک زاده دردولت اول احمدی نژاد که مشایی رییس سازمان میراث بود ادامه داشت.

با انتقال مشایی به دفتر احمدی نژاد در دولت دوم، راه برای ارتقاء ملک زاده، بازتر شد. اواخر تابستان هشتاد و هشت، مشایی در مقام جانشین رییس جمهور در ریاست شورای عالی ایرانیان، برای معاون سابق خود حکم دبیری این شورا را امضا کرد.

موازی کاری های شورای مذکور با وزارت خارجه و برخی اقدامات مشکوک دیگر،اعتراضات نمایندگان، وزیر خارجه و در نهایت مقامات عالی نظام را به همراه داشت که در نهایت به تصویب طرح تحقیق و تفحص این شورا از یک طرف و حذف متاخر متکی از وزارت خارجه از طرف دیگر انجامید.

وی همچنین به عضویت و ریاست هیات مدیره "ایرانول " نیز رسید اما بالاخره این صعود بی توقف او در روز ۲ تیرماه ۹۰ پس از احضار و تفهیم اتهام به زندانی شدنش انجامید . حدود سه ماه بعد و در روز ۲۱ شهریور عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی استان تهران، در جمع خبرنگاران از آزادی ملک زاده با "قرار وثیقه" خبر داد اما گفت که "رسیدگی به پرونده وی همچنان ادامه دارد." حالا اما معلوم نیست پرونده ای هیچوقت خبری از بسته شدن آن رسانه ای نشد چگونه به نفع ملک زاده بسته شده و وی از پایه بیگناه بوده است؟!

8 دلیل پشت پرده برای انتصاب ملک زاده در وزارت خارجه

1-بیش از یک سال است که روند انتصاب سفرا در وزارتخارجه متوقف شده است و حدود 50 سفارتخانه ما فاقد سفیر هستند. انتخاب ملک زاده از تیم اسفندیار مشایی می تواند پروژه مهره چینی این گروه را در ارتباطات خارجی هماهنگ و تسریع بخشد.

2- ورود ملک زاده و تیم همراهش یه وزارت خارجه بستری قانونی و رسمی را برای سفرهای خارجی و ملاقات های این گروه فراهم خواهد ساخت و دیگر کمتر شاهد طرح اعتراض ها به سفرها و ملاقات های مشکوک این جریان خواهیم بود.

 3- ملک زاده که دبیری شورای عالی ایرانیان را برعهده دارد، در مسوولیت جدید می تواند تمام اهداف و فعالیت های بی ضابطه و تامل برانگیز شورای عالی ایرانیان را به دستگاه دیپلماسی کشور منتقل و از این منظر ستاد پشتیبانی جدیدی را در وزارتخارجه به صورت دائمی فراهم سازد.

4- انتصاب ملک زاده به عنوان معاون مالی و اداری وزارتخارجه پاسخی به قطع بودجه شورای عالی ایرانیان توسط نمایندگان مجلس است. ملک زاده نشان خواهد داد در دور جدید مدیریتی خود با دست و دلبازی تمام از بودجه وزارت خارجه برای اهداف شورای عالی ایرانیان استفاده خواهد کرد.

 5- سابقه ملک زاده نشان می دهد وی پیوندهای عمیق و وثیقی با تیم هاشمی رفسنجانی، عبدالله جاسبی و تجدید نظر طلب دارد . ملک زاده می تواند علقه ها و پیوند های این جریان ها را در بستر وزارت خارجه تسهیل بخشد. اگر چه چند سالی است این ائتلاف ها به شکل کاملی در حوزه های مالی و بانکی، خودرو سازی، نفت، بیمه، گردشگری، هتل داری، دفاتر هواپیمایی، آهن و فولاد و مناطق آزاد به شکل سازمان یافته ای به ثمر نشسته است.

 6-یکی دیگر از فلسفه های انتصاب ملک زاده می تواند انتقال فعالیت های مالی و تجاری تیم ملک زاده و بقایی و مشایی به خارج کشور و خارج نمودن این فعالیت ها از تیر رس نهاد های نظارتی باشد. علاوه بر این اشراف دستگاه های امنیتی نیز به حداقل ممکن خواهد رسید. در این مسیر می توان تسهیل فرایند پولشویی را نیز به عینه مشاهده کرد.

7- شایعه بازداشت ملک زاده به عنوان مطلع یا متهم این روزها به دفعات توسط برخی رسانه ها مطرح شد و این امر منجر به بروز رفتارهای نگران کننده در میان این جریان شده است. شاید یکی دیگر از دلایل این انتصاب را بتوان بالا بردن هزینه های احضار و یا دستگیری ملک زاده قلمداد کرد.

8- انتصاب ملک زاده یک پیام آشکار و شفاف هم برای ساکنان خیابان سی تیر داشت. صالحی در ویترین رفت و آمدهای رسمی دیپلماتیک جای دارد اما سیاستگذاری ها و تصمیم گیری ها در جای دیگری کلید می خورد. صالحی باید بداند راه انتصاب ها و ورود به دستگاه دیپلماسی از جای دیگر و توسط افراد دیگری رقم می خورد.

معاون احمدی‌نژاد چگونه یکی از مفاخر کشور شد؟

یازده آبان 95 یکی از تالارهای مجلل شمال شهر، میزبان یک مراسم تجلیل بود؛ مراسمی که قرار بود در آن از مقام علمی یکی از اساتید دانشگاه تجلیل شود.

محمد شریف ملک زاده معاون رئیس جمهور سابق، همان استادی بود که در آن تاریخ مراسم تجلیل از مقام علمی وی در تالار الماس شهر با حضور برخی چهره های مختلف از جمله حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس، علیرضا ابراهیمی نماینده مردم رامیان در مجلس و بیاتی رئیس دانشگاه عدالت حضور داشتند.

حدود 300 نفر از اساتید، قضات، کارمندان و دانشجویان دانشگاه های آزاد و دانشگاه عدالت به این مراسم دعوت شده بودند.

نکته قابل توجه در این مراسم این بود که تقریبا همه سخنرانان و مجری مراسم در مطالب خود به جایگاه علمی ملک زاده اشاره کرده و تاکید داشتند که وی چندی پیش به عنوان یکی از مفاخر علمی و فرهنگی کشور انتخاب شده است؛ اشاره سخنرانان نیز به برگزاری مراسمی در هفته های گذشته برای انتخاب ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر علمی و فرهنگی کشور بود که در سالن تفاهم تهران برگزار شد.

با توجه به سازوکار تعیین مفاخر علمی و فرهنگی کشور، این سوال ایجاد می شود که چه کسی با توجه با سابقه محمد شریف ملک زاده وی را به عنوان یکی از مفاخر علمی و فرهنگی کشور انتخاب کرده است؟

چه کسی ملک زاده را جزو مفاخر ایران ثبت کرد؟

حدود یک ماه قبل از این مراسم، مراسم دیگری در سالن تفاهم تهران با عنوان «همایش رونمایی از کتاب اقتصاد مقاومتی و برجام و تجلیل از دکتر ملک زاده» با حضور جمعی از چهره های فرهنگی و دانشجویان دانشگاه آزاد و عدالت برگزار شد.

برگزار کنندگان این مراسم تاکید داشتند که قرار است در این همایش محمد شریف ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر علمی کشور ثبت و مورد تجلیل قرار بگیرد؛ البته به شیوه مراسم های رسمی حتی تمبر یادبود این تجلیل نیز آماده شده و توسط یکی از مسئولان اداره پست رونمایی و توسط حاضرین به امضا رسید.

در این مراسم تقریبا تمامی سخنرانان ملک زاده را با عناوینی نظیر، استاد بی نظیر، نابغه بزرگ، اولین مخترع بین المللی و ... مورد خطاب قرار می دادند؛ تعابیری که برخی از حاضرین در همایش از بیان آنها متعجب شده بودند.

در بخش دیگری از این از کتاب اقتصاد مقاومتی و برجام که توسط ملک زاده نوشته شده است رونمایی شد؛ کتابی 500 صفحه ای که حدود 300 صفحه از آن به طور کامل بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون برجام است و دیگر بخش های آن نیز به گواهی قسمت منابع و ماخذ همین کتاب، برگرفته از مقالات کارشناسان و شخصیت های علمی است که در رسانه های کشور، منتشر شده است.

عنوان برگزار کننده این همایش «دبیرخانه دائمی مفاخر و فرهیختگان» ذکر شده و سبحانی مسئول پژوهشگاه دائمی مفاخر ایران واستان مرکزی نیز در جایگاه مسئول دبیرخانه دائمی مفاخر وفرهیختگان معرفی شده بود.

پیگیری های خبرگزاری فارس از انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور که مسئولیت شناسایی این مفاخر را بر عهده دارد نشان می داد که این انجمن چنین مراسمی را برگزار نکرده است؛ یکی از مسئولان حوزه ریاست این انجمن تاکید داشت که مراسم انتخاب ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر کشور، از سوی انجمن برگزار نشده و تنها آقای محقق مسئول انجمن قرار بوده که در این همایش سخنرانی کند و حتی این سخنرانی نیز انجام نشده است.

در سوی دیگر ماجرا سبحانی که خود را مسئول پژوهشگاه دائمی مفاخر ایران واستان مرکزی معرفی کرده بود، در پاسخ به سوال فارس مبنی بر اینکه مسئولیت انتخاب ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر کشور با چه نهادی بوده، تاکید کرد که این انتخاب از سوی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی انجام شده ولی مسئولیت برگزاری همایش تجلیل از ملک زاده به دبیرخانه مفاخر و فرهیختگان که زیر مجموعه پژوهشگاه دائمی مفاخر ایران و استان مرکزی است، واگذار شده بود.

البته خبرگزاری فارس با مسئولان دانشگاه عدالت که آیت الله هاشمی شاهرودی به عنوان موسس آن شناخته می شود درباره برگزاری این مراسم تجلیل تماس گرفت، که یکی از مسئولان روابط عمومی این دانشگاه تاکید کرد که دانشگاه عدالت هیچ نقشی در برگزاری همایش تجلیل از ملک زاده نداشته است.

در این میان اما مراسم شب گذشته که در مجموعه الماس شهر برگزار شد مشخصا از سوی دانشگاه عدالت اسلامی برگزار شده بود و حجت السلام بیاتی مسئول این دانشگاه نیز بر روی این مساله تاکید داشت که این مراسم تجلیل از سوی دانشگاه و دانشجویان آن برای تجلیل از استاد خود برگزار شده است.

با توجه به سابقه خاص ملک زاده سوال های زیادی درباره ثبت وی به عنوان یکی از مفاخر کشور ایجاد شده است؛ با توجه به پیگیری های خبرگزاری فارس تقریبا هیچ نهاد رسمی نمی پذیرد که دقیقا با چه ساختار و چهارچوبی ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر شناسایی شده است و همین مساله می تواند ابهامات این تجلیل را افزایش دهد.

 

منابع:

ویکی پدیا

خبرگزاری فارس

پایگاه اطلاع رسانی الف

پایگاه اطلاع رسانی مشرق

پایگاه اطلاع رسانی جوان آنلاین

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند